Lees meer

De besluiten van Ann

In deze online training neem ik je mee doorheen 10 thema’s die ik tijdens de afgelopen jaren in de ogen gekeken heb. En natuurlijk daag ik jou ook uit om in actie te komen.

Lees meer

Mijn gremlins doen ambetant

Pleasen. Faalangst. Zelftwijfel. Onderduiken. Uitstelgedrag. Perfectionisme. Het zijn maar enkele van de patronen die ons enorm in de weg kunnen zitten. Wilskracht alleen is niet genoeg om van deze hardnekkige patronen verlost te geraken.

Lees meer

Welke job past bij mij?

Het verschil dat jij alleen kan maken. Dat klinkt goed. Maar wat als je nog geen idee hebt van wat jij precies wil en kan bijdragen? Als je nog geen helder zicht hebt op je talenten? Wat als je gremlins je toefluisteren dat het arrogant is om te denken dat jij iets unieks aan de wereld te bieden hebt? Dan kan loopbaanbegeleiding een goede eerste stap zijn.

Lees meer

Van missie naar bedrijf

Wat is er nodig om als ondernemer te doen wat je het allerliefste doet, hiermee een verschil te maken in de wereld én er goed mee te verdienen? Met andere woorden: hoe maak je als coach, trainer, therapeut of consultant van je missie een goed lopend bedrijf dat helemaal bij jou past?

Lees meer

Lezingen, workshops en trainingen op maat

Ben je op zoek naar een spreker voor een netwerkbijeenkomst, een event of een congres? Wil je een (in company) workshop of training op maat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

mail_outline ann@althea-coaching.be

Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x