Lees meer

[Gratis webinar] In 5 stappen van missie naar impact

Als coach, trainer, therapeut of consultant ben je goed in je vak. En dat is ook wat je wil doen: werken met je klanten en daardoor een verschil maken. Maar goed zijn in je vak betekent niét dat de klanten vanzelf aan je deur komen kloppen. Ondernemen is een vak op zich. En dat vak kan je leren.

Lees meer

[Gratis e-book] Meer klanten met marketing die bij jou past

Radicaal eerlijke marketing vertrekt niét vanuit: ik wil zo snel mogelijk mijn diensten verkopen. Radicaal eerlijke marketing gaat om mensen helpen bij verandering. Hoe zou het zijn om dit soort marketing te gaan doen? In dit gratis e-book leer ik je wat daarvoor nodig is.

Lees meer

De Grote Ondernemers Anti-Uitstel Training

Wat stel jij op dit moment uit in je bedrijf? Wat is dat ene iets waarvan je wéét dat het heel belangrijk is en waar je toch steeds maar niet aan toe komt? De Grote Ondernemers Anti-Uitstel Training (die bestaat uit 5 videolessen en een bijbehorend werkboek) is nu gratis te downloaden.

Lees meer

Gratis tips & artikels

Wil jij regelmatig mijn gratis tips & artikels ontvangen waarin ik je leer hoe je als coach, trainer, therapeut of consultant van je expertise een goed lopend bedrijf maakt? Meld je nu aan!

Lees meer

Gratis gesprek

Wil jij van je expertise een goed lopend bedrijf of praktijk maken? Dan nodig ik je van harte uit voor een gratis gesprek van ong. 45 minuten. Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen wat precies jouw vraag/nood is op dit moment, wat je belangrijkste worstelingen zijn bij het uitbouwen van je bedrijf en hoe ik jou daarbij kan helpen.

ann@althea-coaching.be


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x