Stel me een vraag!

Ik HOU van vragen.
Vragen zijn mijn brandstof.
Door vragen maak ik contact met mijn innerlijke wijsheid.
Vragen brengen me altijd nét naar datgene wat ontbrak, naar wat nog moest gezegd worden.
Had ik al gezegd dat ik HOU van vragen?

Dus: stel me gratis een vraag en ontvang mijn antwoord in een privé podcast! 

Er zijn een aantal spelregels: 

 1. Eén (1) vraag per persoon.
 2. Stel je vraag via onderstaand formulier in geschreven tekst.
 3. Ik antwoord jou in een privé podcast. (mijn klanten vertellen me keer op keer hoe fijn ze mijn gesproken antwoorden en feedback vinden :-))
 4. Ik kan niet garanderen dat je voor een bepaalde tijd zeker reactie krijgt, want ik geef je een uitgebreid antwoord en dat kan niet effe tussen de soep en de patatten, maar je krijgt so-wie-so antwoord (ik mik erop je binnen 1 week te antwoorden maar zoals gezegd kan ik dat niet strikt beloven).
 5. Je vraag mag gaan over "het verschil dat jij alleen kan maken" in de heel ruime zin van het woord: het ontdekken van je missie, loopbaanvragen allerhande, ondernemen, anders zijn maar natuurlijk ook: gremlins, uitstelgedrag, faalangst, zelftwijfel, trauma, belemmerende patronen allerhande, pionierschap, eender wat als het maar van dichtbij of van ver met het in de wereld zetten van jouw missie te maken heeft!
 6. Er zijn een paar soorten vragen die ik niét kan en zal beantwoorden, en dat zijn juridische (denk aan “wat moet er in mijn algemene voorwaarden staan?” of "op welke uitkering heb ik recht als ik nu ontslag neem?"), boekhoudkundige (denk aan “moet ik een eenmanszaak opstarten of beter een vennootschap?”) en technische vragen (denk aan “welke software gebruik ik best voor mijn website?”).
  Niet omdat dit geen pertinente vragen zijn, maar omdat ik niet de beste ben om hierop te antwoorden.
 7. Maak je vraag zo precies mogelijk. Of zoals mijn vorige coach altijd zei: “De kwaliteit van de vraag bepaalt de kwaliteit van het antwoord.”
  Vraag me dus niet “Ann, kan je eens zeggen hoe ik mijn missie helder krijg?” maar vraag bijvoorbeeld “Ann, ik zie een rode draad in wat mij boeit en fascineert, maar ik slaag er maar niet in te ontdekken welke job daar bij kan passen, hoeveel vacatures ik ook doorneem. Kan jij hier je licht eens op laten schijnen, wat is hier aan de hand?”
 8. Maar: laat je vooral niét afschrikken door punt 7 want beter een niet perfecte algemene vraag dan géén vraag. Laat je perfectionisme of je schrik van “wat gaat Ann denken als ik zo’n domme vraag stel” je alsjeblieft niet tegenhouden!
  Ik zeg altijd tegen mijn klanten: durf slecht werk in te leveren! Dus ik zeg ook tegen jullie: durf een “domme” vraag te stellen. Want er zijn natuurlijk geen domme vragen, er zijn alleen vragen waarop jij het antwoord nu nog niet weet, en de enige manier om het antwoord te weten te komen, is je vraag te stellen.
 9. Durf een vraag te stellen, durf je plek innemen. Jij bent het waard om een vraag te stellen en om een antwoord te krijgen. Je bent heel welkom.

OK, ik zit hier dus nu ongeduldig te wachten, laat je vraag maar komen!!! 

Ann

 • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}
mail_outline ann@althea-coaching.be

Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x