Stel me een vraag!

Ik HOU van vragen.
Vragen zijn mijn brandstof.
Door vragen maak ik contact met mijn innerlijke wijsheid.
Vragen brengen me altijd nét naar datgene wat ontbrak, naar wat nog moest gezegd worden.
Had ik al gezegd dat ik HOU van vragen?

Dus: stel me gratis een vraag en ontvang mijn antwoord in een privé podcast! 

Er zijn een aantal spelregels: 

 1. Je bent een ondernemer of wil starten als ondernemer.
 2. Eén (1) vraag per persoon.
 3. Stel je vraag via onderstaand formulier in geschreven tekst.
 4. Ik antwoord jou in een privé podcast. (mijn klanten vertellen me keer op keer hoe fijn ze mijn gesproken antwoorden en feedback vinden :-))
  Vragen die interessant kunnen zijn voor iedereen, die beantwoord ik ook publiek op social media, maar je anonimiteit is sowieso gegarandeerd (ik vermeld geen namen en ik wijzig herkenbare details).
  Jouw privé podcast is sowieso énkel voor jou!
 5. Ik kan niet garanderen dat je voor een bepaalde tijd zeker reactie krijgt, want ik geef je een uitgebreid antwoord en dat kan niet effe tussen de soep en de patatten, maar je krijgt so-wie-so antwoord (ik mik erop je binnen 1 week te antwoorden maar zoals gezegd kan ik dat niet strikt beloven).
 6. Je vraag mag gaan over ondernemen in de heel ruime zin van het woord: strategie, marketing, verkopen, website, prijzen, je aanbod, je doelgroep enzovoorts maar natuurlijk ook: gremlins, uitstelgedrag, faalangst, zelftwijfel, belemmerende patronen allerhande, het pionierschap, anders zijn als ondernemer, eender wat als het maar van dichtbij of van ver met ondernemen te maken heeft!
 7. Er zijn een paar soorten vragen die ik niét kan en zal beantwoorden, en dat zijn juridische (denk aan “wat moet er in mijn algemene voorwaarden staan?”), boekhoudkundige (denk aan “moet ik een eenmanszaak opstarten of beter een vennootschap?”) en technische vragen (denk aan “welke software gebruik ik best voor mijn website?”).
  Niet omdat dit geen pertinente vragen zijn, maar omdat ik niet de beste ben om hierop te antwoorden.
 8. Maak je vraag zo precies mogelijk. Of zoals mijn vorige coach altijd zei: “De kwaliteit van de vraag bepaalt de kwaliteit van het antwoord.”
  Vraag me dus niet “Ann, kan je eens zeggen wat je van mijn website vindt?” maar vraag bijvoorbeeld “Ann, ik zie aan de statistieken dat er veel bezoekers op mijn site komen, maar ik krijg amper aanvragen voor een traject. Kan jij hier je licht eens op laten schijnen, wat is hier aan de hand?”
 9. Maar: laat je vooral niét afschrikken door punt 8 want beter een niet perfecte algemene vraag dan géén vraag. Laat je perfectionisme of je schrik van “wat gaat Ann denken als ik zo’n domme vraag stel” je alsjeblieft niet tegenhouden!
  Ik zeg altijd tegen mijn klanten: durf slecht werk in te leveren! Dus ik zeg ook tegen jullie: durf een “domme” vraag te stellen. Want er zijn natuurlijk geen domme vragen, er zijn alleen vragen waarop jij het antwoord nu nog niet weet, en de enige manier om het antwoord te weten te komen, is je vraag te stellen.
 10. Durf een vraag te stellen, durf je plek innemen. Jij bent het waard om een vraag te stellen en om een antwoord te krijgen. Je bent heel welkom.

OK, ik zit hier dus nu ongeduldig te wachten, laat je vraag maar komen!!! 

Ann

 • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}
mail_outline ann@althea-coaching.be

Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x