Quote

Sinds ik bij Ann gestart ben, ben ik met 7 mijlslaarzen vooruit gegaan. Ik werd enorm uitgedaagd en kreeg plezier in het zichtbaar zijn in mijn verhaal. Ik werd uitgedaagd om concreet te zijn in wat ik mensen aanbied. Ik richt me nu specifiek op ondernemende koppels en bied vanuit mijn expertise als relatie- en leiderschapscoach een ‘groeilabo’ aan waardoor ze hun relatie én hun bedrijf doen groeien, want uit ervaring weet ik hoe het ene met het andere samenhangt.

Veerle Meurs - Brio.Works

Ik moet zeggen: ik heb echt een waan-zin-ni-ge omslag gemaakt. Ik heb nu een eigen aanbod, ik schrijf nieuwsbrieven, maak video’s, ik ga netwerken. Ik durf echt ondernemer zijn en mijn degout van ‘het commerciële’ is volledig weg. Ik sta nu echt voor mijn eigen bedrijf en voor mijn eigen aanpak: cut the crap!

Ingrid Crollet - EchtCrollet

Ann leert je de ondernemersvaardigheden die je nodig hebt (marketing, verkopen, strategie) maar ze helpt je ook je interne belemmeringen aanpakken, en dat is een super combi. Het online programma in combinatie met de livedagen in groep werkten voor mij heel goed. Ik heb nu een ondersteunend netwerk van gelijkgestemde ondernemers, en dat alleen al is zo waardevol! Ann is geen goeroe, ze deelt ook haar eigen faalervaringen en daar heb ik veel van geleerd. Ik durfde daardoor ook alles zeggen, ook datgene waar ik niet zo trots op was, of wat er mis ging. En haar humor is geweldig! Eigenlijk zou ik zeggen: ze is een beetje prettig gestoord (in de positieve betekenis)!

Nina Van der Auwera - Volg je vuur en 't Pure vrouwtje

Ann heeft enorm veel kennis van ondernemen én ook nog eens heel veel psychologische kennis, waardoor ze uitstelgedrag, twijfels en faalangst goed weet te doorzien en benoemen.

Marlies Lampert - GRIP-op-jezelf

Twee dagen na de individuele coachingsdag verkocht ik mijn eerste traject voor 1700 euro. En een paar dagen later verkocht ik wéér een traject voor 1700 euro. Na de dag bij Ann had ik mijn aanpak en mijn aanbod op papier gezet, prijzen erbij, zodat ik dit goed kon uitleggen aan de klant. Door de coachingsdag wist ik 'hier sta ik voor', en vond ik het helemaal niet zo moeilijk om de klant dit aanbod te doen en deze prijs te vragen. Ik dacht: 'ik doe het gewoon want dit ben ik waard!'

Karen Verbeek - Inner Voice

Voor ik met het programma startte, had ik mijn twijfels over de financiële investering. Ik vroeg me af: “Heb en weet ik niet al alles? Ik moet het toch gewoon doén?” Maar door het programma heb ik alles wat ik al wist, leren toepassen, heb ik leren doorgaan op moeilijke momenten. Ik heb de regie over mezelf in handen genomen, ik heb nu de tools en de mindset om te doén. Ann heeft veel kennis over het uitbouwen van een bedrijf, en helpt om dat te vertalen naar jouw missie en wie jij bent als persoon. Je moet geen standaard-aanpak volgen, maar mag je bedrijf uitbouwen op jouw manier, op de manier die bij jou en je gevoeligheid past.

Cindy Schepers

Twee weken na de start van het programma had ik mijn investering al volledig terugverdiend. Dit zou ik nooit bereikt hebben zonder Ann, daar ben ik van overtuigd.

Karianne Dewitte - Singles Academy

Albertvest 36 3300 Tienen
ann@althea-coaching.be


Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x