Lees meer

5 pijlers voor een succesvol bedrijf

Wat is er nu eigenlijk nodig om als ondernemer precies dátgene te doen wat je het allerliefste doet én hier goed mee te verdienen? Een dienstverlenend bedrijf rust op 5 pijlers.

Lees meer

Van missie naar bedrijf

Je bent coach, trainer, therapeut of consultant. Je bent goed in je vak (ook al zie je dat misscchien zelf nog niet helemaal!). Je doet niets liever dan werken met je klanten. Maar hoe kom je aan die klanten? Hoe word je zichtbaar zonder opdringerig en fake te zijn? Hoe onderscheid je je van concurrenten? En last but not least: hoe reken je af met die eeuwige zelftwijfel en dat uitstelgedrag? Dàt is precies wat je leert in dit programma.

Lees meer

Jaartraject Van passie naar profit

Je weet wie je klanten zijn, je hebt een aanbod, je doet aan marketing, je hebt klanten. Niet teveel en nog bijlange niet zoveel als je zou willen maar er is wel een begin (zeg je vooral dapper tegen jezelf en de vrienden die er naar vragen). Alleen: alles is het nog nét niet.

Lees meer

Individuele coaching

Ben je net gestart met je zelfstandige activiteit en wil je dat ineens goed aanpakken? Je werkte al een hele tijd als freelancer en wil nu je eigen aanbod op de markt zetten? Of ben je al een tijdje aan het werk als zelfstandig ondernemer en worstel je met het krijgen van klanten, het vragen van goede prijzen en je sales en marketing? Dan ben je heel welkom voor een individueel ondernemerstraject!

Lees meer

Lezingen, workshops en trainingen op maat

Ben je op zoek naar een spreker voor een netwerkbijeenkomst, een event of een congres voor coaches, therapeuten, trainers of consultants? Wil je een (in company) workshop of training op maat? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

mail_outline ann@althea-coaching.be

Privacy

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x